Ons nieuwe premium getrouwheidsschema, gelanceerd naar aanleiding van het 80-jarig bestaan van Jeep® werd speciaal ontwikkeld om eigenaars van een Jeep® Compass MY21 de beste service en ondersteuning te bieden.

 

 

HIER IS JEEP® WAVE, EEN WERELD VAN VOORDELEN OM VOLUIT VAN TE GENIETEN.

 

 

Wanneer u toegang krijgt tot Jeep® Wave kunt u genieten van speciale evenementen en promoties die u exclusief worden aangeboden door Jeep® en zijn partners.

 

2 JAAR GEGARANDEERD ONDERHOUD

Bij de aankoop van uw nieuwe Jeep® Compass MY21 geniet u 24 maanden van geprogrammeerde onderhoudsbeurten en diensten. Uw eerste drie olieverversingen en geprogrammeerde onderhoudsbeurten worden vakkundig uitgevoerd door gespecialiseerde Jeep® monteurs. Ga gewoon langs bij uw erkende Jeep® verdeler.

KLANTENSERVICE OP MAAT

U kunt rekenen op 24/7 wegbijstand en op de exclusieve Jeep® Klantenservice, beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u. Een team van ervaren en speciaal opgeleide monteurs geeft een antwoord op al uw vragen en staat klaar om u weer op weg te helpen.

EXCLUSIEVE VOORDELEN

Jeep® Wave biedt u tal van buitenkansen en niet te missen ontmoetingen. Wanneer u deelneemt aan het programma krijgt u toegang tot een wereld van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Bovendien kunt u deelnemen aan exclusieve evenementen georganiseerd door Jeep® en zijn partners.

JJ EXPERIENCE

Beleef de wereld van Juventus vanuit een standpunt dat alleen Jeep® u kan bieden. Sluit u aan bij de Wave community om toegang te krijgen tot promoties en exclusieve aanbiedingen, alsook een unieke kans om uw favoriet van dichtbij te beleven.

RECHTSTREEKSE TOEGANG TOT DE MOPAR® E-STORE

Bovendien geniet u van exclusieve voordelen dankzij de gespecialiseerde Mopar® e-Store waar u onderdelen, accessoires en een breed aanbod van diensten voor uw voertuig vindt.

MODELLEN DIE TOEGANG GEVEN TOT JEEP WAVE®