LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Financiële diensten

 

AUTOSTAD HAASRODE biedt u een groot aanbod van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Fiat te vereenvoudigen.

Kom ons een bezoekje brengen: samen zullen we de juiste oplossing vinden voor u.

KLASSIEKE FINANCIERING

Een betaalplan met vaste maandbedragen. U leent geld voor de aankoop van een [merk] en lost deze lening af in een door u gekozen looptijd (kredietvorm: lening op afbetaling). De hoogte van het maandbedrag en de looptijd van de lening stemmen wij samen met u zo goed mogelijk af.

FLEX FINANCIERING

“Flex” is een voordelige en soepele financieringsformule (kredietvorm : lening op afbetaling). U leent geld voor de aankoop van uw [merk] en lost u deze lening af in een gekozen looptijd, met vaste maandbedragen. Op het einde van het contract beslist u om uw wagen te behouden (mits de betaling van de laatste verhoogde aflossing) of het door een nieuwe te vervangen.

PRIVATE LEASE

Deze formule biedt u huur op lange termijn zonder aankoopoptie (enkel geldig voor particulieren). U betaalt een maandelijkse huur waarin al uw autokosten vervat zitten, met uitzondering van de brandstof (en eventuele boetes…).

FINANCIËLE LEASING / RENTING

Enkel geldig voor professionelen Financiële Leasing : Maandelijkse vaste aflossing over 24 tot 60 maanden. Met de leasevergoedingen kunt u de wagen afschrijven. Op het einde van de overeenkomst krijgt u een optie tot aankoop aan het overeengekomen bedrag dat werd vastgelegd op het moment van ondertekening van de overeenkomst met een wettelijk vastgelegd maximum van 15% van het geïnvesteerde bedrag, exclusief btw. Fiscaal gezien wordt het voertuig op de actiefzijde van uw balans geboekt. Financiële Renting : Biedt u de mogelijkheid om vaste aflossingen te betalen, gespreid over 24 tot 60 maanden. Deze formule voorziet uitdrukkelijk in een aankoopoptie die wordt vastgelegd bij de ondertekening van de overeenkomst en groter is dan 15% van het geïnvesteerde bedrag, exclusief btw. De wagen wordt boekhoudkundig verrekend in de winst- en verliesrekening.

OPERATIONELE LEASING

Een huur op lange termijn met diensten inbegrepen, voorbehouden voor professionele klanten. Kies voor een leasebedrag per maand, zonder de administratie en het risico op waardevermindering. In de overeenkomst kunnen onder meer de verzekering, de belasting op inverkeerstelling (BIV), reparatie, onderhoud, bandenslijtage, de brandstof et het vervangend voertuig worden opgenomen. Aan u de keus.

FINANCIERING VOOR TWEEDEHANDSWAGENS

Kies uw tweedehandswagen, doe een kleine aanbetaling, plan uw afbetalingen met een vaste rentevoet en vertrek in uw auto met een gerust gemoed.