*Afbeedingen zijn puur indicatief.  

DE NIEUWE FIAT 500 «LA PRIMA»: HET GEZICHT VAN MORGEN

Geniet van het vrije uitzicht op de hemel met het open dak van de cabrio: U kunt nu de nieuwe Fiat 500 "La Prima" in de cabrio versie bestellen!

DE NIEUWE FIAT 500 “LA PRIMA” BERLINE

Klaar voor een opwindende toekomst.

De nieuwe Fiat 500 "la Prima" Berline is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, geïnspireerd op de natuur. Kies uw favoriete configuratie en bestel deze nu bij uw Fiat-verdeler.

OVERZICHT

Design voor het volgende decennium

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is op een compleet nieuw platform gebaseerd, ontworpen voor het komende decennium. Hij heeft een concurrerend bereik van 320 km* en een snellaadfunctie, zo kunt u een hele dag rond rijden (50km) in 5 minuten laden. Sherpa-stand helpt om uw bestemming te bereiken, optimaliseert het energieverbruik, en de Wallbox is standaard inbegrepen, zo kunt u ook thuis eenvoudig laden.

*WLTP-homologatie, geschatte gegevens uitsluitend ter informatie en onder voorbehoud van WLTP-goedkeuring De levensduur van de batterij kan veranderen afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (klimaatomstandigheden, rijstijl, ...) en de voertuigconfiguratie.

 

De stadsauto van het volgende niveau

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is de eerste stadsauto die beschikt over een autonoom bereik van Level 2. Hij kan autonoom optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen en de snelheid hierop aanpassen. Zijn ogen staan ook wijd open voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View” zal ook parkeren eenvoudiger zijn dan ooit.

 

Verander de wereld met schoonheid

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is breder en langer, omdat de wielen verder uit elkaar zijn geplaatst. Met een strak en puur design, minder knoppen en basislijnen, ook vanbinnen. Het splinternieuwe, geavanceerde 10"-infotainmentsysteem is het natuurlijke verlengstuk van uw smartphone, dankzij de ultrasnelle Bluetooth-koppeling en het draadloze laaddock.

ELEKTRISCHE KENMERKEN

Gemaakt voor de stad

Het autonome bereik tot 320 km* volstaat voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis . Dankzij het snel laden met 85 kW, zal u een hele dag kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (50 km). Meer nog, u zal ook de wagen in Sherpa-stand kunnen zetten. Een slimme rijstand die de parameters van de wagen optimaliseert, zo bespaart u energie om op uw bestemming te geraken.

* WLTP-homologatie, geschatte gegevens uitsluitend ter informatie en onder voorbehoud van WLTP-goedkeuring De levensduur van de batterij kan veranderen afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (klimaatomstandigheden, rijstijl, ...) en de voertuigconfiguratie.

 

Bereik Modus

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is een van de eerste met één pedaal voor zowel optrekken als afremmen en in bepaalde omstandigheden zelfs volledig stoppen.

 

Voor eenvoudig thuis laden

De 500 Wallbox is voorzien van een gestabiliseerd energiesysteem om stroomonderbrekingen in huis te voorkomen en maakt het mogelijk om uw wagen op te laden tot 2,3 kW (Mode 2). Indien de Wallbox professioneel geïnstalleerd is op een aparte groep, kunt u uw wagen zelfs tot 7,4 kW opladen (Mode 3).

TECHNOLOGY

Fiat co-piloot

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» vereenvoudigd uw woon-werkverkeer op vele manieren. Om te beginnen kan de auto de verkeersborden lezen en voorstellen welke snelheid u op die weg moet aanhouden. Zodra u eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur heeft ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van uw voorligger (vanaf 30 km/u) en stoppen als het verkeer dit vereist.

 

Eenvoudiger parkeren

Tijdens het manoeuvreren bij lage snelheid, zal u niet meer per ongeluk tegen een auto of muurtje botsen. Onder 13 km/u zullen de 360°-parkeersensoren met 11 sensoren aan de voor-, zij- en achterkant van de nieuwe Fiat 500 «la Prima», elk obstakel rondom uw auto detecteren en vertellen hoe dichtbij een voorwerp achter de auto is. De achteruitrijcamera zal een hoogresolutiebeeld van alles wat zich achter u bevindt helder en scherp weergeven op het infotainmentscherm.

 

State of the art assistance systems

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» remt tot 130 km/u automatisch om een botsing met een voorligger, voetganger of fietser te voorkomen of minder erg te maken.
De nieuwe Fiat 500 «la Prima» helpt u om niet per ongeluk in slaap te vallen achter het stuur. Het systeem kan de eerste tekenen van vermoeidheid detecteren door zijwaartse bewegingen van het voertuig te constateren, waarna je het advies krijgt om een pauze te nemen. Er klinkt een geluid en er verschijnt een visueel signaal op het dashboard.
In geval van een ernstig ongeval waardoor de airbags zijn uitgeklapt, zal het ingebouwde systeem van de nieuwe Fiat 500 «la Prima» automatisch een noodoproep sturen naar het Europese alarmnummer 112.

CONNECTIVITEIT

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25"-display, zal altijd binnen handbereik zijn. De ultrasnelle bluetoothkoppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen de vijf seconden na het openen van de deur. Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare lay-out ervoor zorgen dat uw infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe Fiat 500 «la Prima» zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat u altijd verbonden bent.

 

Draadloze Apple Carplay

Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25"-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

 

Android Auto™

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is ook compatibel zijn met Android Auto™*.

 

Uw 500 op uw smartphone

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is voorzien van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, met inbegrip van een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “Fiat app” zal u de nieuwe Fiat 500 «la Prima» altijd en overal kunnen beheren.

DESIGN

Stimuleert verandering sinds 1957

 

De eerste generatie gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte stadsauto's een cool bezit. De derde zal een nog hoger doel dienen.

 

Exterieur

Een natuurlijk palet: de drie nieuwe kleuren zijn allemaal geïnspireerd door de natuur: Ocean Green, Celestial Blue and Mineral Grey.

De erfenis van een icoon: het dolce vita openlucht gevoel in de eerste elektrische cabrio met vier zitplaatsen en de splinternieuwe Fiat Monogram-softtop als een eerbetoon aan de 120-jarige geschiedenis van het merk. In de gloednieuwe berline kunt u dankzij zijn panoramisch glazen dak genieten van al het moois in de wereld tijdens elke rit!

Schijnwerper op de toekomst: de complete ledverlichting zal een helder zicht op de weg geven, maar het vernieuwde uiterlijk zal toch de herkenbare 500-look hebben.

Van verleden naar toekomst: de ledlampen zijn geïnspireerd op de essentiële stijl van de Fiat 500 uit ‘57. Een verwijzing naar een detail als eerbetoon aan de spirit van vroeger die de weg naar de toekomst toont.

 

Interieur

Beleef een nieuwe ruimte: breeder, langer en comfortabeler. Er zal meer leefruimte zijn dan ooit tevoren. De nieuwe Fiat 500 «la Prima» zal vernieuwde opbergvakken hebben met een smartphonehouder en uitklapbare bekerhouder, zodat u alles bij de hand zult hebben en u zonder stress kan rijden.

Materiaal van de toekomst: het leervrij beklede dashboard zal een revolutie betekenen voor het interieurdesign en leiden naar een duurzamere toekomst.

Iconisch kenmerk: een speciaal logo met het klassieke 500-embleem zal het prachtige stuur sieren in de traditionele stijl van het tweespaaksstuur van de Fiat 500 uit ’57.

Comfortabel op weg naar innovatie: ook de nieuwe leervrije zetels van de nieuwe Fiat 500 «la Prima» zullen volledig nieuw zijn. Ze zullen voorzien zijn van het Fiat-monogram en naast het feit dat ze zeer goed instelbaar zijn (in zes richtingen), zullen ze ook beter aansluiten op de inzittenden.

*Afbeedingen zijn puur indicatief.